Tuesday, June 10, 2014

Welcome Back!!!

Assalamualaikum....
Segala pujian bg Allah taala yg masih memnjamkan nafas pd saya..juga diberi kekuatan untuk kembali menulis.. rindunya saya nak menulis pada semua yg pernah menjengah blog sy sebelum ni.. Hampir 5 tahun saya tinggalkan blog sawang ni.. ntah jadik apa.. tp password dan sebagainya masih kukuh dalam ingatan saya hehe. Terimakasih yg xterhingga pada customer yang pernah membeli barang dengan saya, semoga anda semua sentiasa dimurahkan rezki dari Allah taala sentiasa. Juga bakal-bakal customer saya hehe semoga anda juga didampingi rezki yg tiada habisnya Insyaallah.

Kini sy ingin memperkenalkan produk terbaru yg saya sedang guna sekarang, sy rasa ramai yg dh tahu kan.. Ephyra.. sy usha n intai2 tiap testimoni kwn2 dlm blog2 hebat dan sy berkenan pulak,  jadik sy kumpul duit (harga mmg tip top, sama seperti produk tu sendiri :) ) xsabar sy nak cuba, sebelum tu biar sy story serba sikit permulaan hati sy terdetik utk mencuba Ephyra, sy baru sahaja melahirkan ank ketiga bulan mac baru2 ni, x seperti kakak2 nya, rezki sy Allah bg yg ni berbeza sikit, sy kena Czer kerana bayi sy dh lemas dan bukaan tetaplah 7cm.. terus terang sy rasa czer adalah pengalaman yg tidak dapat sy lupakan seumur hidup sy... sy xpasti ada sahabat sy mengatakan czer lg senang dr normal Allah Ya Allah, hanya Allah yg tahu susah payah waktu pantang, ms czer tu mmg senang xrasa apa2 dah siap tu maka bersedialah.. sy bersalin di hospital Tengku Ampuan Rahimah, jadi agak susah nak jaga sbb kena jaga baby sekali, namun Allah Maha Besar, malam sy mula dibedah bayi saya tidur nyenyak, smpi dikejutkan oleh nurse utk susukan dia, then dia tido balik, ms nk bresfeed tu mmg susah kan... ade misi yg baik bantu sy malam tu, dok jaga bayi sy..Alhamdulillah sekali lh Allah bantu sy..disebalik kesukaran Allah selitkan kemudahan... Allah syg kan para2 ibu semua hehe. pendekkan cerita now dah almost 3 month sy bersalin, bahagian potong tu still ngilu, cik abg pun dh takut haha sy??? lagikla takut.. dan tros carik apa2 produk yg blh bantu masalah sy ni,,, lalu sy terjumpelah khasiat ephyra ni ms godek2 blog org lain.. blog depa mmg syiokk baca. dan salah satu khasiatnya adalah membantu menyembuhkan luka dalaman..haaaa!!!! secara halus sy bgth cik man sy, sy nk try dan dia kata cubelah mana tau boleh cepat sembuh luka ma.. okeh set! sy pun try, ms mula2 try tu sy xperasan mende lain perubahan cuma yg paling ketara sy selalu nk titon disiang hariii haaadoiiiii..matiklah gini asyik join bayi saya membuta disiang hari tanpa sedar.. bila dh berhari2 keadaan sama smpi cik man sy dok tegur gak kata hoihh ma siang malam membute bahahah, sy pun contact pengasas dia,, n terangkan masalah sy,, dia tanya sy mnm ms bila, then sy kt sebelum sarapan, haa tu adalah tanda toksin nak kuar dan proses pemulihan..soo legaaaa dengar, die advice sy mnm sebelom titon malam hari n now alhamdulillah dh okah sy, tambahan plak pagi2 energy mmg tip top, pas subuh dh xdak nk tido dah (dulu smbg gak sejam ke hehe) mcm robot sy buat keje pagi2, mandikan bayi, siapkan kedua ank gadis yg mana nk p sekolah yg mana nk mandi pg. Ank sulung sy umur 7 thn yg kedua umur 4 thn, then zasss buat sarapan somi blk keje (cik man sy keje 12 jam shift at cyberjaya datacentre, so around 9am tu dh smpi umh dah tu) then sambil2 tu basuh baju n n sapu umah.. serius sy cakap ephyra ni mmg bg kita energy booster... syukur dipertemukan produk ni.. 
Tu je la pun kisah pertemuan antara saya dan ephyra, so anyone yg berminat dgn produk ni boleh beli dari sy,,, dan sy sediakan consultation secara percuma, nak tanya apa pun blh,,24 jam sy bukak line sy utk anda2 yg berminat nk mencuba.. kdg2 kita main beli je dgn sapa2 then once dh dpt produk kita tersesat la nk tanya apa2 diorg pun mcm nk xnk jwb or xjwb lgsg (pnh jadi pd sy).. so now nak tanya apa2 pun boleh... xbeli dgn saya pun xpa..anggap bukan rezki sy kat situ but kalau nk tanya apa2 ttg produk ni dipersilakan..Insyaallah sy akan bantu based on apa yg sy guna dan kesannya pd sy.

Sekotak Ephyra ( 30 sacet) = RM 180.00 (semenanjung Malaysia) / RM 190.00 (sabah & sarawak)

Trial Pack pun ada = In case nk try dulu kan,.. = RM80.00 (semenanjung) / RM 90 (sabah & sarawak)

U all boleh reach me bila-bila masa okeh = 013-2601599 ( cik nor)



2 comments:

  1. Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

    ReplyDelete