Thursday, June 12, 2014

Rombongan ke IKEA

assalamualaikum semue...

semalam adalah hari off cik man saye... dah straight 7 hari kije dgn gigih so dh tibe masa rehat lah seminggu..keje kt data centre cyberjaya..ngadap le laptop 12 jam..hoihh dh melalut dah okeh2.. semalam juge cik man p daftar seminat IMKK dokor azizan othman kat the mines so kitorg mmg ikut je sbb cik man mmg suke ank2 bini die nyemak sekali p mane2.. lupe nk mention sy angkut sekalik mak mertue yg dh lama bebenor teringin nk p ikea xpenah dapat..so mak jom pegi.. ank buah sorg pun angkut sekalik.

kat the mines..cik man dengan anak2 daranya, baby ada pada mama. mama n nenek dok lepak2 huhu.


awat jauh sgt langkau ni..huh sy dah lama x berblog mule la semua bende lupe ni.. anda semua jgn bosan ya baca tulisan kehidupan sy ni..sy nak share dgn andda2 semua, moga kita jadik saudara juga rakan handai selamanya (cewah xagak aayt haha). Dah setel hal daftar skitorg tros p ikea..bayangkan dari mines ke ikea nk dekat sejam stgh adusss... ni la penangan laki bini jarang kuar jalanjauh2..jalan pun main hentam ja... last2 jumpe juge.. penat mak dok lam kete.. (sowi mak...hehe cyg die) dah sampai tuh mak kt hoihh besor nye... larat ke x nk jalan ni, cik man dh cuak..bukan pe mak kan dh xberapa sihat,lutut pun xokay sgt...sy pun bimbang, dgn anak2 lagik dgn si bam bam sy nih lagik... but legaaaaaaa sbb lam ikea bleh dok2 kan... jalan skit kalau penat leh singgah atas katil,,,pap pap bantal kasik dok jap hehe,,, okay la tu xdekla mak jalan xberhenti,,dh siap amek brg mak kt p la bayar dulu..hoihhh mak x tau bile dh kuar nnt br ada kaunter cashier...haha... sian mak jln2 lg amek brg lg,, jln sket amek brg lagk, siap mak sound mmg nk ngabihkan duit org ikea ni, jalan skit amek tu jalan skit amek ni.. but for me.. i mmg suke ikea.... suke cara nk beli belah..suke barang2 die.. agak berpatutan sebenarnya kalau pandai pilih..

bukan main syok kakak hani, aleesya n anak buah sy syamim main dalam ni... nak p lagik mama!!! mama okeh je bebh hahahh..pening cik man melayan bini die.


sy pun ape lg..dh macam org mengantuk disorong bantal, p sana p sini carik brg... mak kena ikut cik man sbb cik man tugas die tgk ape mak nk bli, tugas sy carik ape yg berkenan dihari hehehe. eii geram betul dgn mbrg2 ikea haaa nk gigit rase.. cantik sgt hoihhh. ada satu almari tu sy dah aim..nak beli..kena kumpul duit ni dgn gigh, nak ape2 kena kumpul duit br rasa puas... heheh 




hoihh cantik sgt nih....mata sy dok jeling ke warna putih tuh... wuhuuuu nak angkut bwk blk tp poket xtebal lagik so sabar dulu, mana tau nnt hrge lebih murah lg ye dop??brg2 yg sy beli dh sy susun..lupe sgt nak snap..maafkan beta isk isk... but sy berjanji panjang umur nk ajak cik man p lagikkkk... heheh 

ni bam bam sy hehe nureen aira ashgia... kami pgl aira.. abh die panggil bam bam..sbb tu agaknye si aira ni makin tembam hahah.. dah2 jom balik..adik aira x buat hal lgsg ms mama gigih soping... cyg die..alhamdulillah sng jaga ye..heheh ok jmpe lg... nk smbg lipat kain smtara bam bam titonnn...

1 comment:

  1. Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

    ReplyDelete